Private

Total leverandør til private byggeprojekter

Totalrenovering og istandsættelse

Det er en stor mundfuld selv at stå for projektstyringen, når hele boligen skal have en overhaling. Vælger du Promaks, er du med i alle faser, men du behøver ikke sætte tid af i en travl hverdag for at sikre, at alle opgaver løses optimalt, eller at arbejdet forløber, som ønsket.

Når du vælger Promaks, får du en leverandør, der varetager hele din totalrenovering eller istandsættelse. Du er samtidig sikret dygtige og erfarne fagpersoner på dit byggeri fra start til slut. Desuden indhenter vi de nødvendige tilladelser for dig, og din renovering er selvfølgelig omfattet af BygGaranti. Alt arbejde udføres i højeste kvalitet, til den udbudte pris og inden for den deadline, vi i fællesskab sætter ved opgavens opstart.

totalistandsættelse
Architectural project

Nybyggeri og tilbygning

Trænger din bolig til flere m2? Det kan være, din familie er vokset fra jeres nuværende bolig, men gerne vil blive boende. Det kan også være du har fundet drømmegrunden, men ikke huset. Når du vælger Promaks, sørger vi for alt fra start til slut. Du får de bedste håndværkere på opgaven, og et resultat der holder i mange år, lavet af kvalitetsmaterialer og med sans for detaljen.

Det eneste du skal gøre, for at komme godt i gang og helt i mål med projektet, er at kontakte os på 7066 6789 eller lige her Kontakt os

stock-image-7962753
nybyg-tilbygning

Maler og gulve

Trænger den mørke fordelingsgang til en frisk farve? Har du et gulv, der skal slibes ned og efterfølgende lakeres, olieres eller males? Trænger din bygning til en omgang udvendig maling?

Uanset om det er i din private bolig eller dit erhvervsbyggeri, er du sikker på at opleve samme gode service hos Promaks. Vi tager udgangspunkt i dine lokaler og bygninger, og hjælper dig med at vælge de rigtige materialer i en god kvalitet. Om du har brug for at få malet alle kontorlokaler eller et enkelt værelse, er du med til at træffe beslutningerne, så du får det, du gerne vil have. Vi sørger selvfølgelig for alt det praktiske.

Har du en maleopgave eller trænger dit gulv til en kærlig hånd? Kontakt os på 7066 6789 eller lige her Kontakt os

maleroggulv
Select color swatch to paint wall in a white room - rendering

Tømrer arbejde

Du får de bedste materialer, når du vælger Promaks’ tømrere til at løse en tømrerentreprise for dig. Det giver dig et solidt resultat, der holder i mange år og som sparer dig for både tid og penge, for kvalitet holder bare længere.

Hvis du har spørgsmål til en specifik opgave, er du altid velkommen til at Kontakt os eller ringe på 7066 6789. Uanset størrelsen af din opgave kan du altid få hjælp hos os.

Nails, hammer and folding ruler on wood
tomrerarbejde

Murer / Fliser opgaver

Slår dit murværk revner? Trænger dit køkken eller badeværelse til nye, tidssvarende fliser? Eller drømmer du om at konvertere en del af kælderen til et lækkert vaskerum?

Du får rådgivning helt fra begyndelsen, og sammen vælger vi de materialer, hvor du får mest kvalitet for pengene og samtidig et slutresultat, der behager øjet. I dag findes der så mange forskellige typer klinker, fliser og puds, at det kan være rigtig svært at vælge. Derfor tager vi udgangspunkt i det rum, du gerne vil forny. Her får du sparring på både størrelse og farver, og du får rådgivning om, hvad der skal til for at opfylde din boligdrøm.

Du kan trygt overlade opgaven til os. Vi sørger for at indhente alle nødvendige materialer og eventuelle tilladelser. Imens kan du fortsætte din dagligdag med minimum af gener og se frem til den dag, hvor alt i din bolig er præcis, som du gerne vil have det.

Realiser dine boligdrømme med Promaks. Ring allerede i dag på 7066 6789 eller skriv til os lige her. Kontakt os

murefliser
Comfortable bathroom interior with large white bath tub and sink. Concrete floor and tiled wall. Concept of cleanness. 3d rendering. Mock up. Toned image.

Fordele ved samarbejde med os

  • Professionelt arbejde i højeste kvalitet
  • Mange års erfaring med projektstyring og entrepriser
  • Vi er en del af Byg Garanti
  • Vi sikrer os fuld forståelse af opgaven inden opstart
  • Vi gør alt for at overholde deadline og budget
Hent et tilbud