Om os

Lidt om os

Du får 15 års erfaring med projektstyring og entrepriser, når du vælger Promaks som leverandør på dit næste byggeri. Samtidig får du adgang til vores alsidige og kompetente team, og naturligvis til alle vores ansatte og underleverandører, der bruger al deres erfaring på at løse din opgave på bedst mulig måde.

Æstetik og kvalitet

Vi bestræber os altid på at levere et resultat, der er sprængfyldt med æstetik og kvalitet. Det giver dig et byggeri, der holder i mange år. Det er en solid investering. Det giver dig også et byggeri, som er en lækkerbisken for øjet og en fornøjelse for andre at besøge.

Det er dine individuelle behov og ønsker, der er afgørende for den måde vi håndterer den enkelte entreprise. Derfor bruger vi en del tid på at forventningsafstemme med dig. Du bliver også altid løbende holdt orienteret om dit byggeri – og vi leverer selvfølgelig til aftalt tid.

Hvis du vil have et stærkt tilbud på dit næste byggeri, skal du vælge Promaks. Hos os er du sikret en pris, der ikke er dyrere end nødvendigt. Med i købet får du desuden masser af kompetent håndværksarbejde og al den rådgivning, du har brug for, for at opnå det ønskede resultat.

Du er i centrum hos Promaks – for sådan skal det være.