Kompetencer

kompetence_boligejendomme
BOLIG EJENDOMME

Vores kompetenceområde ligger inden for håndværkerarbejde på boligejendomme og domocil. Her kan vi sammen skræddersy den løsning som passer jeres behov. I kraft af vores store erfaring og vores kvalitetsbevidste service er vi attraktive samarbejdspartnere for dig – hvad enten du er privatperson eller erhvervskunde.

LÆS MERE
kompetence_renovering_modernisering
RENOVERING OG MODERNISERING

Skal du have renoveret et rum eller et helt hus, eller modernisering af bygning? Så kan du få kompetent hjælp og rådgivning hos os. Det kan i visse tilfælde være en langvarig proces at få renoveret, og derfor er det vigtigt, at man vælger en virksomhed, som er sit ansvar under renoveringen bevidst.

LÆS MERE
kompetence_ombygning_tilbygning
OMBYGNING OG TILBYGNING

Hvis du skal have bygget et værelse om eller lavet en tilbygning til dit hus, så hjælper vi dig gerne! Vores projektledere er klar til at komme ud til dig og høre om dine ønsker til ombygning, og det gælder uanset hvilken type ombygning eller tilbygning, du har brug for.

LÆS MERE
kompetence_projektstyring
PROJEKTSTYRING

Hvis du skal have mange håndværkere i gang i forbindelse med et stort projekt i din bolig eller erhverv, er det vigtigt, at du har en tovholder, som kan hjælpe dig med at lede og koordinere arbejdet. Her kan vi som entreprenør være en uvurderlig hjælp for dig.

LÆS MERE