Erhverv

Total leverandør til erhvervs byggeprojekter

Står du foran dit første eller næste erhvervsbyggeri? Vil du gerne være sikker på, at projektet når i mål til aftalt tid og pris? Med Promaks bruger du din tid og dine penge rigtigt og bliver med garanti tilfreds med det færdige byggeri.

Totalentreprise

Du slipper for byggehovedpiner, når du vælger Promaks. Så snart entreprisen ligger fast, sørger vi for at indhente alle nødvendige tilladelser og styrer projektet fra start til slut. Det betyder, at du kan bruge din tid på din egen virksomhed og drift og overlade din entreprise i erfarne hænder.

Totalentreprisen udføres til minimal gene for dig og din virksomhed, det skal nemlig være let og risikofrit for dig at vælge Promaks. Vi sørger for, at du ikke oplever unødig ventetid mellem de forskellige delopgaver i entreprisen ved altid at have tilstrækkeligt med fagfolk at sætte til de individuelle arbejdsopgaver. Desuden kan du være sikker på, at vi overholder den aftalte deadline og pris, og at dit projekt afleveres præcis, som du gerne vil have det.

totalentrepriser
stock-image-1985420

Tømrer entreprise

Du får de bedste materialer, når du vælger Promaks’ tømrere til at løse en tømrerentreprise for dig. Det giver dig et solidt resultat, der holder i mange år og som sparer dig for både tid og penge, for kvalitet holder bare længere.

Hvis du har spørgsmål til en specifik opgave, er du altid velkommen til at kontakte os eller ringe på 7066 6789. Uanset størrelsen af din opgave kan du altid få hjælp hos os.

fobed_mix_schody
tomrerenterpriser

Fag entreprise

Hos Promaks finder du en bred vifte af fagfolk, der står klar til at løse din opgave for dig. Trænger dine erhvervsbygninger eller -lokaler til en frisk kulør? Du kan få erfarne malere til at løse opgaven, hvad enten det er indendørs eller udendørs.

Trænger den mørke fordelingsgang til en frisk farve? Har du et gulv, der skal slibes ned og efterfølgende lakeres, olieres eller males? Trænger din bygning til en omgang udvendig maling?

Uanset om det er i din private bolig eller dit erhvervsbyggeri, er du sikker på at opleve samme gode service hos Promaks. Vi tager udgangspunkt i dine lokaler og bygninger, og hjælper dig med at vælge de rigtige materialer i en god kvalitet. Om du har brug for at få malet alle kontorlokaler eller et enkelt værelse, er du med til at træffe beslutningerne, så du får det, du gerne vil have. Vi sørger selvfølgelig for alt det praktiske.

malerentreprise
a photo of blue prints home Plans

Du er med i planlægningen af entreprisen

Du bliver inddraget i planlægningen af arbejdet, så du ved præcis, hvad der sker og hvornår. Desuden bliver du løbende opdateret gennem hele projektet, så du ved at tidsplanen holder. Det er dit byggeri, og du skal være 100 % tilfreds med vores arbejde, når det står færdigt. Det er derfor vi altid benytter de bedste og mest erfarne fagfolk og kun vælger kvalitetsmaterialer til byggeriet.

Det er også derfor, du får en tidssikring hos os. Du skal ikke stå med hverken en byggeoverraskelse eller en byggehovedpine, hvis noget ikke forløber som forventet. Det er vores opgave at sørge for, at alt leveres som forventet og til tiden. Inden dit byggeri bliver afleveret, bliver du inviteret til at gå en runde sammen med projektlederen. Det sikrer dig et byggeri, som opfylder alle dine behov og ønsker.

Du får udført et professionelt stykke arbejde, hvor kvaliteten er i top, af en leverandør, der har mange års erfaring med projektstyring og entrepriser. Forståelsen for dine krav og ønsker er med til at sikre en god relation og dialog før, under og efter byggeriet.

Vælg byggebranchens kodimagnyl og undgå byggehovedpiner

hand with a pen drawing light bulb
fortrukne_samarbejdspartner

Fordele ved samarbejde med os

  • Professionelt arbejde i højeste kvalitet
  • Mange års erfaring med projektstyring og entrepriser
  • Vi er en del af Byg Garanti
  • Vi sikrer os fuld forståelse af opgaven inden opstart
  • Vi gør alt for at overholde deadline og budget
Hent et tilbud