Boligforeningen

Total leverandør til boligforeninger

Bygningsrenovering

Mange af de danske boligforeninger oplever for tiden et stigende behov for at renovere dele eller hele boligblokke. Det skyldes både øgede forventninger fra lejere, men i lige så høj grad at boligerne ikke længere lever op til de formelle bygningsregulativer. Derfor er det vigtigt, at du vælger en samarbejdspartner, der har helt styr på, hvad der skal til, for at din boligforening har alt på det tørre.

Hos Promaks får du rådgivning omkring bygningsrenovering og hjælp til at vælge de rigtige materialer. Overlader du din projektstyring helt til os, sørger vi for alle de praktiske foranstaltninger og stiller vores mange erfarne fagfolk til rådighed. Det sikrer dig et resultat, der lever op til dine specifikationer, og som samtidig er bygget med kvalitetsmaterialer og til en pris, der er til at forholde sig til. Din bygningsrenovering afsluttes naturligvis til tiden og i den kvalitet, du har ønsket dig.
Nu kan du tilbyde dine lejere boliger, der til fulde opfylder deres behov og forventninger.

bygningsrenovering
15792286557_14a2333ced_c

Flyttelejligheder

Trænger lejlighedens gulve til en grundig afslibning og efterfølgende lakering? Er det nødvendigt at skifte lågerne i køkken eller badeværelse ud, inden den næste lejer flytter ind? Skal farven på væggene friskes op eller ændres, for at sikre stilen i lejligheden?

Bliv hurtigt klar til næste lejer. I stedet for at bruge uforholdsmæssig meget tid på at få en lejlighed klar til næste lejer, kan du vælge at kontakte Promaks. På baggrund af din vurdering af lejlighedens umiddelbare stand, og hvilke opgaver, der skal løses, når vi det bedst mulige resultat. Du kan naturligvis også få udført en grundig slutrengøring, så lejligheden fremstår så flot som muligt til den næste lejer.

Uanset dit behov, kommer du helt i mål med Promaks. Du får erfarne fagfolk til at løse opgaverne, hurtig ekspedit og et resultat, der kun kan gøre din nye lejer yderst tilfreds med sin nye bolig. Få et møde med os. Ring på 7066 6789 eller send en mail lige her.

modern interior, wide empty apartment with windows
flyttelejligheder

Vedligeholdelse

Har du et vindue, der er tjenligt til udskiftning? Binder døren, eller skal trappen op til din bygning have nye klinker? Har du været uheldig at være udsat for indbrud, brand- eller vandskade?

Uanset din opgave, udfører Promaks altid et professionelt stykke arbejde. Du kan få udført en grundig slutrengøring, få hjælp til at rydde op og gøre i stand efter fx en brand- eller vandskade, så dine lokaler igen kan bruges til deres rette formål.
Har vandskaden også påvirket dine udendørs arealer, tilbyder vi naturligvis at hjælpe dig med at genetablere facader, tage og fliser mv. Du kan bruge din tid på det, du er bedst til – så klarer vi resten.

Hos Promaks får du altid en fagperson ud, som kan klare netop din opgave. Fokus er på at yde den bedst mulige service og levere en høj kvalitet til dig.

Mangler du en pålidelig og erfaren leverandør til dine specialopgaver? Kontakt os på 7066 6789 eller lige her.

vedligeholdelse
14801131_1314251768617432_725793961_n

Du er med i planlægningen af entreprisen

Du bliver inddraget i planlægningen af arbejdet, så du ved præcis, hvad der sker og hvornår. Desuden bliver du løbende opdateret gennem hele projektet, så du ved at tidsplanen holder. Det er dit byggeri, og du skal være 100 % tilfreds med vores arbejde, når det står færdigt. Det er derfor vi altid benytter de bedste og mest erfarne fagfolk og kun vælger kvalitetsmaterialer til byggeriet.

Det er også derfor, du får en tidssikring hos os. Du skal ikke stå med hverken en byggeoverraskelse eller en byggehovedpine, hvis noget ikke forløber som forventet. Det er vores opgave at sørge for, at alt leveres som forventet og til tiden. Inden dit byggeri bliver afleveret, bliver du inviteret til at gå en runde sammen med projektlederen. Det sikrer dig et byggeri, som opfylder alle dine behov og ønsker.

Du får udført et professionelt stykke arbejde, hvor kvaliteten er i top, af en leverandør, der har mange års erfaring med projektstyring og entrepriser. Forståelsen for dine krav og ønsker er med til at sikre en god relation og dialog før, under og efter byggeriet.

Vælg byggebranchens kodimagnyl og undgå byggehovedpiner

hand with a pen drawing light bulb
fortrukne_samarbejdspartner

Fordele ved samarbejde med os

  • Professionelt arbejde i højeste kvalitet
  • Mange års erfaring med projektstyring og entrepriser
  • Vi er en del af Byg Garanti
  • Vi sikrer os fuld forståelse af opgaven inden opstart
  • Vi gør alt for at overholde deadline og budget
Hent et tilbud